Ariana dla WS | Blogger | X X

2020. december 24., csütörtök

Copf

Mufindesu munkája

Karácsonyi novella különkiadás

Copf; egyperces, fluff
[Fandom: BTS, Taekook] [szavak száma: 584]

[Egyáltalán nem fun, de azért fact: ennél fluffosabb fluffot nem tudok :(]

Ez a boldog karácsonyi ajándékom nektek, mert eleget szenvedtetek a ficijeim miatt ebben az évben.


___________

Jungkook ajka huncut vigyorra rándult, de gyorsan kidugta a nyelvét, és lenyalta a cukormáz maradékát az ajkáról, hogy elrejtse.
  – Mediheal.
  Taehyung pislogott, és lomhán felemelte a fejét, amit öt perce tartott az öklére fektetve, hogy áthatóan meredhessen Jungkookra.
  – Hm?
  Jungkook lustán beletúrt, majd kiválasztott egy rénszarvas alakú mézeskalácsot, és leharapta a fejét.
  – Az arcmaszk márkája, amit használok – folytatta csevegve, hangosan cuppogva. Újabb darabot harapott, ezúttal a szarvas lábait, majd játékos pillantással azt is rágcsálni kezdte. – Olyan ragacsos lett tőle a bőröm, hogy azóta se tudom levakarni róla a szemed.
  Taehyung előre dőlt, két tenyerébe támasztotta az állát, és lágyan csücsörítő ajkaival úgy tűnt, mintha Jungkook kielégítené minden esztétika iránti vágyát. Még félre is biccentette a fejét, és az orrától a homlokáig olyan mélyrehatóan mérte fel, hogy Jungkook kénytelen volt a szájában tartogatni a mézeskalácsot, ha nem akart megfulladni a visszatartott nevetéstől. Már csak annyi kellett volna, hogy Taehyung még a száját is eltátsa; akkor aztán Jungkook hetekig cukkolhatta volna a fiút a vérciki rajongásáért.
  Jungkook gyorsan lenyelte a lábakat, mielőtt elkaphatta volna a nevetőroham, és látványosan a dobozban heverő, ínycsiklandozó fahéj illatú mézeskalácsoknak szentelte a figyelmét; ám a szeme sarkából látta, hogy Taehyung a legkevésbé sem zavartatja magát. Jungkook még élvezte pár pillanatig a meglepően kellemes helyzetet, majd a nevetéssel viaskodva megszólalt:
  – Hyung…
  De épphogy kimondta, Taehyung már fel is emelte a kezét, és egy váratlan mozdulattal félrekotorta a haját a homlokából. Jungkook szájában megállt a hóember hasa.
  – Fel tudnád úgy kötni a hajad, ahogy a legutóbbi live-odban?
  Beletelt egy másodpercbe, hogy megértse, de már ki is tört belőle a nevetés. A mézeskalács lecsúszott a torkán, és miután sikerült nem megfulladnia, könnyekkel a szemében hunyorgott Taehyungra; szelíd mosolya valamelyest megolvasztotta Jungkook szívét.
  – Azt csak a rajongók kedvéért csináltam. – A homlokához emelte a kezét, és hátra tűrte a haját. – Akkora a homlokom, mint egy fóka hasa; kímélj meg ettől a megaláztatástól, kérlek.
  Taehyung lebiggyesztett az ajkát, és Jungkook leejtette a kezét.
  – Meg aztán – vont vállat, újabb hóemberért nyúlva – nem is hoztam magammal hajgumit.
  Valami végszót vagy jelszót mondhatott ki, mert Taehyung arca felélénkült, és a csuklójához nyúlva már előre is hajolt; Jungkook nem látott mást, csak a széles mellkasát, ami hirtelen beterítette az egész látóterét, közvetlenül ezután pedig már azt érezte, hogy Taehyung a hajába túr. Akaratlanul hunyta le a szemét, amikor a fiú hosszú ujjai lágyan a fejbőréhez simultak, és a feje tetejére copfozták a haját. Mikor érezte, hogy elhúzódik, kinyitotta.
  Taehyung csillogó szemmel figyelte művét, és olyan vidámnak tűnt, mintha azt jelentették volna be, hogy idén kétszer lesz karácsony.
  – Most boldog vagy? – Jungkook hangjában remegett a nevetés.
  Taehyung elégedett vigyort villantott.
  – Tudod, mennyi előnye van annak, ha így hordod a hajad?
  – Csak azt tudom, hogy fázni fog a homlokom, ha kimegyek a mínusz tíz fokba.
  – Először is dögös vagy, ami kellemes előny nekem – közölte Taehyung, és újfent előre hajolt. Jungkook várakozóan figyelte. – Másodszor pedig könnyedén tudok csókot adni rá.
  És már ott is volt, hogy puha ajkával forró csókot nyomjon Jungkook homlokára; amit erre menten kivert a veríték.
  – Ahonnét pedig egyenes út vezet… – lehelte, és szájon csókolta Jungkookot. – Ide.
  Nehéz megmondani, kinek a mosolya volt szélesebb, és kinek volt forróbb a nyelve, amikor összegabalyodtak; de végtére is, ez nem verseny, ugye? Jungkook legalábbis nem szeretett ilyenekben versenyezni; viszonozta a csókot, hagyta, hogy Taehyung a tarkójára simítsa a kezét, a hajába markoljon, és elfeledtesse vele a mézeskalácsokat, a hajgumikat, de még azt a cikis copfot is, ami a feje tetején pompázott.
  Egy dologra viszont emlékezett: a homloka Taehyung gyengéje. Ez igazán előnyös felfedezés volt.

6 megjegyzés:

  1. Ez olyan mézes-mázas volt, mint a kalács, amit Jungkook evett. :) Jó volt ilyet is olvasni tőled. Tényleg örülnék, ha több ilyen lenne, de persze, amit hoz az ihlet. <3
    Boldog karácsonyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon igyekeztem, hogy ezúttal tényleg valami igazi kis cukit hozzak. Plusz láttam ezt a fanartot pár héttel ezelőtt, még instagramon, és onnét jött az ötlet.
      Azt nem ígérem, hogy kevesebb angst lesz, de igyekszem majd több fluffot írni ^^
      Neked is boldog karácsonyt ♥

      Törlés
  2. Ez aztán tényleg fluff volt :D Erős kontrasztot alkot az angst történeteiddel szemben :D De jó volt olvasni ilyet is tőled, aranyos lett kicsi karácsonyi hangulattal.
    Boldog Karácsonyt neked is! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, végre, sikerült! :D Már volt egy-két próbálkozásom, de csúfos kudarcot vallottam. :/
      Örülök, hogy tetszett. ♥ Most felbátorítottatok, lehet, próbálkozok majd még. ^^
      Boldog karácsonyt ♥

      Törlés
  3. Én nagyon köszönöm, hogy megírtad ezt a kis csodát. Taekook maga a C S O D A.
    Minden szavat szeretzem, a jelenet, amit elém tártál, megolvasztotta a szívemet. ;;; Imádnivaló volt ez, ahogy elképzeltem, Taehyung is oylna áthatóan tudja bámulni Kookot, hogy akár a háború is kitörhetne mellette, nem zavarná, csak hadd nézze tovább. Annyira édes volt, hogy Kook közben majszolta sorra a mézeskalácsojaz és ahogy leírtad még vicces hangulatit is adott neki, ahogy a hóember épp melyik részét rágja meg. XD Átéreztem Tae Kook haja iránti szeretetét, hát légyszívesebben én is beletúrnék. A vége is méltó befejezése volt ennek a szeretet-varázslatnak, ami kettejüket körbevonta. Ennek a kis egypercesnek az egyszerűség és a tisztaság volt a habja, és Taekook az eper volt ennek a tetején.
    Köszönöm, hogy olvashattam! :3
    Áldott karácsonyt és boldog ünnepeket kívánok! 🎄💝

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel annyira egyetértek; de Jungkook is pont ugyanígy tud bámulni rá. Mintha megszűnne körülötte a világ, és csak Tae létezne; akár egy interjú kellős közepén is.
      Ami pedig a haját illeti: ki ne akarna beletúrni? *-* Az az undercut, ami most van neki egyszerűen eszméletlen, nem tudok betelni vele.
      Annyira örülök, hogy tetszett. ♥
      Köszönöm, és neked is boldog karácsonyt ♥

      Törlés