Ariana dla WS | Blogger | X X

2020. március 22., vasárnap

Nyitás

Sziasztok, drágáim!

Minden írónak szüksége van egy sarokra, ahová feldobja az írásait, hogy megoszthassa másokkal, szóval most én is itt vagyok. Vivian Pagett néven publikálok, de röviden csak ViPa. Mindenféle témában írok, de ezen a blog a kpop fanfiction-jeimet fogom publikálni. Viszont aki nem kpopper az se csüggedjen el, mert a történetek önmagukban is értelmesek, nem kell ismerni hozzá a bandát, vagy idolt, egyedül a szereplők nevei egyeznek meg valóságos embereknek. Tehát aki nem kpopper, de olvasna egy jót, azt is szívesen látom, és remélem, ő is megtalálja a kedvére valót. 

Nem az a fajta vagyok, aki állandóan aktív, tehát előfordulhat, hogy akár hónapokra is eltűnök. Ez nem azért van, mert meghaltam, vagy mert visszavonultam, egyszerűen csak közbejött az élet, a magánélet, vagy épp nincs ihletem, vagy éppen dolgozom valamin

Mindig akkor kezdek el publikálni egy történetet, amikor az már készen van, hogy így hetente, vagy naponta hozhassam a részeket, és ne kelljen rám várni (ezért lesz az is, hogy eltűnök).

Mivel a BTS és az Infinite a kedvenc bandáim, ezért szinte biztos, hogy csak róluk fogok írni, de hát ki tudja, még akármi lehet. Nem zárkózom el semmi elől.

A történeteim nagy részben slash-ek, vagyis a szerelmi szál (legyen az mellék vagy fő) általában mindig fiú&fiú kapcsolat. Aki nem szereti az ilyesfajta történeteket, vagy esetleg homofób, azt szépen megkérem, hogy csendesen távozzon, és ne kezdjünk utálkozásba. Én tiszteletben tartom mindenki ízlésvilágát, így kérlek, ti is tartsátok tiszteletben az enyémet/miénket. Ha pedig nyitott vagy, akkor nagyon szívesen látlak itt. :) Egyébként is tudni kell rólam, hogy 18+-ot nagyon ritkán írok. A mély szerelmet ki lehet fejezni anélkül is, tehát ha nem muszáj, nem fogok pornót csinálni a történeteimből. Persze ha ott a helye, ott a helye, és ki vagyok én, hogy ellenálljak a természet erejének?

Műnem tekintetében is nagyon sokféle történetem van. Vannak novelláim, regényeim, egyperceseim, de még dalszövegeim is. A regényeim, vagy legalábbis  Jól vagyok! külön blogot fognak kapni, hiszen azok nagyobb terjedelműek, és a regény írása közben is szoktam rövidebb történeteket írni, amiket ki szeretnék posztolni, viszont nem szeretném megszakítani a regény fejezeteit ezekkel, ezért kapnak ők külön blogot. Mindet meg fogjátok találni a 'regények' menüpont alatt. A történetek műfaja pedig akármi lehet a humortól egészen a thrillerig

A visszajelzések számomra nagyon fontosak, hiszen ettől fogok tudni fejlődni, és innen fogom tudni, hogy kinek tetszett, és kinek nem tetszett az adott történet. Ha feljössz hozzám, elolvasod, amit írtam, annak nagyon fogok örülni! De ha tetszett és megírod azt nekem, azzal akár napokig is boldoggá tudsz tenni! De ha nem tetszett, és kritikád lenne, attól csak jobb íróvá fogok válni, és örökké hálás leszek neked! Így hát kérlek, akármi gondolatod is támadt a történetről, nyugodtan írd meg nekem kommentben, vagy akár a chatablakban, mert imádni foglak érte!

Na, jó sokat szövegeltem, pedig csak egy bekezdést szerettem volna írni... Remélem, sikerült felkeltenem az érdeklődésed, és visszanézel hozzám. Ha pedig nem, hát akkor igyekszem majd elnyerni a bizalmad, hátha mégis megkedveled az írásaimat! 

Hamarosan elkezdem feltölteni a történeteimet, szóval stay tuned! Addig is puszi!

ViPa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése