Ariana dla WS | Blogger | X X

2021. március 4., csütörtök

Elmejáték - 8. fejezet



DÁTUM: 2021. 03. 19., PÉNTEK, 23:01

NÉV: KIM TAEHYUNG

KOR: 25

NEM: FÉRFI

NAP: 031.

 

Nem akarta ezt tenni. Nem akarta, hogy így legyen, de akkor miért történt meg mégis? Sosem… Ő sosem… Sosem akarta ezt.

Mégis megtette.

És amit megtett, azt már nem lehet visszacsinálni, amit tönkretett, azt már nem lehet helyrehozni. Helyrehozhatatlan. Ami tönkrement, ami összetört, ami széthullott, ami meghalt, már úgy marad, már nem jön helyre.

Miért, miért olyan ostobák az emberek, hogy akkor akarnak összerakni valamit, amikor tönkrement, és nem akkor vigyáznak rá, amikor még épségben van?

Nem akarta, nem akarta, hogy így legyen, de a kezei bemocskolódtak, az ujjaihoz vér tapadt, a lelke elfeketedett, és a bűn szétzúzta az elméjét.

Ő volt, ő tette, ő tette, ő tette, ő tette, Ő TETTE!

Hullámzó mellkasa égett, kifeszített teste remegett, szabadulni, kitörni, tombolni akart, a falnak rohanni, széttörni a csontjait, összezúzni az elméjét, késbe mártani a mellkasát, ami szétfeszült, és pulzált, szabadon engedni az ereiben lüktető vért, felvágnia a fejét, hogy kitörjön a fájdalom, és szétroppantani a nyakát, hogy ne fájjon minden egyes kicseszett lélegzet.

Ne fájjon, ne fájjon, ne fájjon, ne fájjon tovább!

De hisz megérdemled!

Halált, halált, halált érdemel, meg kell halnia, ahogy meghalt az a test is. Merevvé kell válnia, megfagynia puha húsának – a húsa puha volt –, kihűlni a testének, ahogy kihűlt az övé is, és el kell enyésznie, és el kell tűnnie a fájdalomnak, mert ő tette ezt, és nem érdemli meg, hogy fájjon.

A vér az ujjain ragacsos volt, de hiába nyomta, hiába szorította, csak ömlött, és ömlött, mit tehetett volna?

Miért, miért kellett így történnie, miért, miért kellett…

 

 

Az ordítás áttörte a falakat, a visítás, a torok kaparó üvöltés a betonnak csapódott, és a fájdalmat hallani, érezni lehetett. Nem csak a fül, belesajdult a test is.

– Uram, nem kellene…

  – Még nem.

🢀 ELŐZŐ     ⌂ TARTALOMJEGYZÉK      KÖVETKEZŐ 🢂

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése